Doppelganger/Mirror event

Lugard a dimenziók vándora különös kalandra invitál, de légy óvatos, nem tudhatod melyik dimenziót nyitja majd meg számodra és milyen veszély leselkedik majd odabent rád....

Idő és belépési korlát nélkül látogatható event a szerveren. A belépéshez Mirror of Dimension szükséges, amelyre 5/5 Sign of Dimension begyűjtésével tehetünk szert. Sign of Dimension kizárólag Noriában az eventes Pouchokból eshet, illetve komplett belépő szerezhető az xShopban elérhető "Kalandor csomag"-ból.

Az eventre való bejutás után amelyre Lugard NPC-nél Lorencia 124-143 koordinátáin van lehetőség a feladatunk az hogy megállítsuk a dimenziókapun átlépő szörnyeket, hogy ne veszélyeztethessék a dimenziónk kiinduló pontját. Amennyiben az event ideje alatt 3 szörny sikeresen bejut a dimenzió kezdőpontjára az event elbukik, és a jutalmazás elmarad. 

screen_07_30-08-23_-0008.jpg

Az event végkimenetele és jutalmazás a szerencsén is múlik. Sok esetben az event ideje alatt éledő Slaughterer legyőzése után egy Silver Chest jelenik meg melyet kinyitva az alábbi jewelek közül 5db kerül véletlenszerűen legenerálásra:

Jewel of Soul

Jewel of Bless

Jewel of Life

Jewel of Creation

Jewel of Harmony

Gemstone

High refining stone

Jewel of Chaos

Az event főbossának Ice Walkernek a legyőzése, és az event idejének lejárta után Golden Chest megjelenésére van esély amely az alábbi tárgyakat tartalmazhatja:

Iris szett elemei véletlenszerűen 1-2 excellent opcióval,  luckkal 

Adamantine szett elemei véletlenszerűen 1-2 excellent opcióval,  luckkal 

Dark Phoenix szett elemei véletlenszerűen 1-2 excellent opcióval,  luckkal 

Storm Zahard szett elemei véletlenszerűen 1-2 excellent opcióval,  luckkal 

Eclipse szett elemei véletlenszerűen 1-2 excellent opcióval,  luckkal 

Vailant szett elemei véletlenszerűen 1-2 excellent opcióval,  luckkal 

Demonic szett elemei véletlenszerűen 1-2 excellent opcióval,  luckkal 

screen_07_30-08-33_-0009.jpg

screen_07_30-08-33_-0010.jpg

 

Címkék: eventek