Imperial Guardian / Gaion event

Kundun utolsó pártfogó lordja a kontinensen Gaion Kharein. Erődjében megbújva, mely szörnyektől és csapdáktól hemzseg igyekszik keresztbe tenni földünk lakóinak. Itt az ideje őt felkeresni...

Idő és belépési korlát nélkül látogatható event a szerveren. A belépéshez Gaion's Order szükséges, amelyre 5/5 Suspicius Scrap of Paper begyűjtésével tehetünk szert. Suspicius Scrap of Paper kizárólag Noriában az eventes Pouchokból eshet, illetve komplett belépő szerezhető az xShopban elérhető "Kalandor csomag"-ból.

Az event 2 fő részből áll:

1. A hétköznap teljesítendő event részek:

screen_08_03-14-48_-0020.jpg

Devias 3-ban Jerint NPC segítségével egy Gaions Order belépőért cserében juthatunk be az erődbe, ahol több termen keresztül haladva és az ottani összes szörnyet és mini boss legyőzve a napi boss szörnnyel találhatjuk szembe magunkat.

A napi boss az alábbi jutalmakat generálja le legyőzése után:

1 darab véletlenszerű Jewel az alábbiak közül:

Jewel of Bless

Jewel of Soul

Jewel of Life

Jewel of Chaos

Jewel of Creation

illetve emellé fixen az adott naphoz tartozó Secromicron Fragment.

screen_08_03-14-54_-0022.jpg

Az event második szakasza az event Vasárnapi része. A Hétfőtől szombatig összegyűjtött Secromicron Fragmentek Káoszgépezetben való összeillesztése után ( 100% sikerességi esély) Complete Secromicron táblát kapunk amely a vasárnapi esemény belépője. 

Vasárnap a rezidencia termeinek "kitakarítása" után az utolsó teremben szembe szállhatunk Gaion Khareinnel is, aki a legyőzése után az alábbi lehetséges ajándékok közül eggyel jutalmazza meg legyőzőjét:

30-as pakk Jewel of Bless

30-as pakk Jewel of Soul

Talisman Of Chaos Assembly

Feather of Condor

Flame Of Condor

Garuda Feather

Green Ribbon Box ( földre hajítása után egy db excellent 380-as itemet generál le véletlenszerűen)

Awakening item/weapon box

Jewel of Luck

Figyelem! Bizonyos esetekben a vasárnapi főevent endrewardja 1db Jewel is lehet, ez függ a karakter szintjétől ( érdemes lvl. 400-on bemenni) illetve hogy hányas kasztú a karakter (érdemes preferálni a 3-as kasztot az eseményhez) !!!

 

Címkék: eventek