Resetelés végrehajtása

A szerveren a resetelés a régi időket idéző módon kerül végrehajtásra, a weboldalon keresztül. Ennek több oka is van, melyek közül csak kettőt említenék.

1. Így az elért resetek mindegyike után a rendszer 5kreditet ír jóvá az accounton, melyet a weboldal "Wcoin váltás" menüpontja alatt 1:1 arányban lehet in-game felhasználható Wcoin-ra váltani.

2. Mivel a resetelés így egy összetettebb folyamattá válik nagyobb eséllyel tudjuk szűrni azokat akik nem tisztelik a fairplay fogalmát és előre megírt cselekményfolyamokat (macrokat) használnak fejlődésre. A Macro probléma sajnos nem csak a legtöbb MuOnline szerveren komoly probléma, hanem más online játékokban is. Van ahol fejet hajtanak előtte mert szinte ellenőrizhetetlen, mi megpróbálunk tenni ellene.

Tehát, a resetelés menete a következő:

A játékban elért 400 szint után 5.000.000 zen ellenében van lehetőség a weboldalon resetelni. A reset végrehajtásának ideje alatt nem csak az érintett karakter,hanem a hozzátartózó teljes account offline kell legyen, nem lehet aktív kapcsolata a szerverrel!

1.

Ehhez látogassunk el a www.realmuonline.hu weboldalra és a felhasználói adatainkkal lépjünk be a Bejelentkező Panel felületen.

rr11.PNG

2.

A belépés után a jobb oldalon látható menüpontokból válasszuk ki a "Felhasználói Panel" menüpontot, majd ezután a középen megjelenő menüpontok közül válasszuk ki a "Reset" menüpontot.

rr2.PNG

3.

A Reset menüpont megnyitása után láthatjuk az accounton lévő karakterek szintjét, és a karakterek adatai mögött a "Reszet" gombot. A Reszetgomb mindaddig inaktív míg a karakterek alatti részen lévő biztonsági csúszkát az alatta való kiírásnak megfelelően el nem mozgatjuk jobbra. Ha ez sikeresen megtörtént a "Reszet gomb" felold, és kattinthatóvá válik.

rr3.PNG

4.

A sikeres reset végrehajtása után a karakter szintje vissza áll 1-es szintre, illetve jóváírásra kerül resetek száma*600 bónusz statpont. Továbbá a weboldalon jóváírásra kerül minden egyes reset után 5 kredit is.

rr4.PNG

Amint ezek megtörténtek vissza léphetünk újra a játékba a felhasználói adatainkkal, és folytathatjuk a kalandot!

 

 

Címkék: info, leirasok