RealMU Halloween Party

Pár nappal ezelőtt egy ismerős alakot véltek felfedezni a kontinens harcosai több városban is a legkülönbözőbb időpontokban. A leírás mindenkitől ugyanúgy hangzott " furán nagy fej, lila köpeny, világító szemek, és bolondos vihorászás". Sokáig nem hallatott magáról, és bíztunk benne hogy talán soha vissza sem jön, de mégis újra megjelent hogy Halloween alkalmából újra csínyeket tegyen. Jack O'Lanten a kontinens hírhedt csínytevője újra közöttünk jár, és próbál minél több dologba egy kis turpisságot csempészni..

heventalap.png

Az event időtartama: 10.08 18:00-tól 10.31. 23:00-ig

 

1.

csokib.PNG

Az event teljes időtartama alatt Red Chocolate és Blue Chocolate boxok megszerzésére nyílik lehetőség. A szerveren bármely mapon bármely legyőzött szörny esélyt hordoz Red Chocolate és Blue Chocolate Box ejtésére a legyőzése után. A boxok a földre hajításuk után az alábbi droppokkal gazdagíthatják tulajdonosaikat:

Red Chocolate Box:

-Jewel of Bless

-Jewel of Soul

-Jewel of Life

-Jewel of Harmony

-Gemstone

-Jewel of Creation

-Jewel of Chaos

Blue Chocolate Box:

Chaos Card mini

Chaos Card 

Chaos Card Rare

Chaos Card Gold

Box of Kundun 1-5

 

2. 

                                                                      Jack-O-Lantern on Samsung One UI 3.1.1

Az event ideje alatt Blood Castle (minden szint) és Devil Square (minden szint) esély van a legyőzött szörnyek után Pumpkin of Luck szerzésére. A Pumpkin of Luck többféleképpen is felhasználható, földre hajítható hogy ajándékot generáljon le amely lehet komoly érték vagy épp filléres apróság, vagy gyűjthető és beváltható ez mindenkinek a saját döntése mihez kezd majd vele.

A Jack-O-Lantern on Samsung One UI 3.1.1Pumpkin of LuckJack-O-Lantern on Samsung One UI 3.1.1 a földrehajítása utána az alábbi tárgyak közül generál le egyet véletlenszerűen:

50% eséllyel:

10 Jewel of Bless

10 Jewel of Soul

10 Jewel of Life

10 Jewel of Harmony

20% eséllyel:

Golden box (nyitott)

Silver box (nyitott)

5% eséllyel:

Flame of Condor

Condor Feather

Talisman of Chaos Assembly

25% eséllyel:

1 zen

Illetve, mint az említésre került a Pumpkin of Luck felhasználható lesz beváltásra is azoknak akik a gyüjtögetést jobban preferálják, vagy épp nem szeretnék megkockáztatni az 1 zen dropp esélyét.

A Pumpkin of Luck beváltási listája a következőképpen alakul majd:

10db Jack-O-Lantern on Samsung One UI 3.1.1 = 10db Mirror of Dimensions

20db Jack-O-Lantern on Samsung One UI 3.1.1 = 10db Gaion's Order

30db Jack-O-Lantern on Samsung One UI 3.1.1 = 10db Gold box (nyitott) + 10db Silver box (nyitott)

40db Jack-O-Lantern on Samsung One UI 3.1.1 = 30Jewel of Bless + 30Jewel of Soul + 30Jewel of Harmony

50db Jack-O-Lantern on Samsung One UI 3.1.1 = Flame of Condor + Condor Feather +10b+10s

100dbJack-O-Lantern on Samsung One UI 3.1.1= 1db Jewel of Luck + 1db Jewel of Excellent

150dbJack-O-Lantern on Samsung One UI 3.1.1= Awakening Box

Beváltásra az event ideje alatt a hétvégéken lesz lehetőség MM-Hash és MM-Troy által. A beváltás a megszokottól eltérő formában zajlik majd az, beváltás esetén csak a beváltott mennyiséghez tartozó kiválasztott ajándék kerül átadásra, nem pedig az addig elértek. (Példa: 50db � esetében az igényelhető jutalom 1db Flame of Condor + Condor Feather+10Jewel of Bless+10Jewel of Soul) 

3ghost.PNG

Az event ideje alatt Jack O'Lanten folyamatosan követ el csínyeket az általatok napi szinten használt dolgokban, eventeken, Chaos Goblinban, és hasonló helyeken. De mivel elég felületes munkát végez mindig így nem volt nehéz kideríteni mikor mire készül, azért hogy kihasználhassátok munkájának "gyümölcsét".

 10.16 szombat 20:00 - 20:15-ig a PvP szerveren (1-es szerver) minden lvl3-as wing kombináció sikeres lesz, DE -25% esély lesz arra hogy ezeken a wingeken 1 vagy 2 opció legyen. A luck esélye a wingeken nem tér el az event ideje alatt sem az eddigitől

10.23. szombat 20:00 - 20:15-ig  a PvP szerveren (1-es szerver) minden lvl3-as wing kombináció +25% esélyt kap arra hogy a wing legalább egy opttal készüljön, viszont ez idő alatt a 3as wingek maximum sikerességi %-a a káoszgépezetben a kiírttól eltérően csak 30% lesz!

10.23.szombat 08:00 - 20:00-ig mindkét szerveren Doppelganger event droppja Jack O'Lanten keze munkája okán az alábbi módon módosul: Az eddig megszokott endreward helyett ez idő alatt 1db excellent Dark Angel item kerül legenerálásra.

 4.

bat.PNG

 10.31. vasárnap 20:00-kor  Admin event kerül megrendezésre a NonPvP szerveren (2-es szerver) Dungeon labirintusában "Tökfejek esti sétája" néven. Az event ideje alatt közös sétát teszünk a megjelentekkel Dungeon sötét labirintusában, és eközben droppevent kerül végre hajtásra amelyen összesen 20db Pumpkin of Luck� , 20db Red Chocolate box és 20db Blue Chocolate box kerül kidroppolásra hoyg azt majd a leggyorsabbak felszedhessék. Az eventen megjelenés csak és kizárólag Jack O'lanten ringben!!!

5.

exp.PNG

Az event ideje alatt a kezdők támogatására 100resetig +50%exp lesz érvényben , illetve Lorencia kocsmában elérhetővé válik a Jack O'Lanten tekercsek mindegyike és a Jack O'Lanten transzformációs ring is, amely az event ideje alatt +5% Jewel dropp esélyt biztosít viselőjének.

6.

lohere.PNG

Természetesen a megszokott Facebook játék sem marad el ez alakalommal sem, így a Facebook oldalon azt a postot amelyben ez a leírás került megosztásra megosztók közül 3 szerencsés játékos 1000-1000-1000 kredittel gazdagodik majd az event lezárását követő sorsolás után.

7.

gift.PNG

Az event ideje alatt ismét plusz ajándékokkal honoráljuk a támogatásokat melyekkel hozzá járultok ahhoz hogy a szerver folyamatos fejlesztés és fejlődés alatt álljon. 

⚔️Hero⚔️ támogatói csomag esetén : 5db Red Chocolate box + 5db Blue Chocolate box

⚔️Legend⚔️ támogatói csomag esetén : 10db Red Chocolate box + 10db Blue Chocolate box + 5db Pumpkin of Luck

⚔️Champion⚔️ támogatói csomag esetén : 15db Red Chocolate box + 15db Blue Chocolate box + 5db Pumpkin of Luck + 1db Awakening box

ajándék kerül átadásra, melyet a támogatás végrehajtása után a Facebook oldalnak jelezve üzenet formájában tudtok igényelni. 

 

Az eventekhez mindenkinek sok sikert és jó szórakozást kívánunk!

 

RealMU Team

 

Címkék: szezon