Deres December event

December minden évben a legszínesebb és a legünepeltebb hónap. Ehhez igyekezvén hűnek maradni a szerverre is igazi decemberi hangulat és decemberi kihívások érkeznek! 

 

                         Deres December event 

                       12.03 18:00- 01.02 23:00-ig     

 

eventdec.PNG

   1k.PNG

Az event ideje alatt  Atlans (1-3) és Dungeon (1-3) mapokon lehetőség nyilik a hanyag karácsonyi Goblinok által elhagyott vagy Goblin Gold Coinok gyüjtésére. A beváltási formula az lesz jelen esetben az event hosszúsága okán hogy csak az adott tárgy kerül a játékoshoz amit a Goblin Gold Coinnal kivált. Példa: 300Goblin Gold Coin esetén 2db Awakening box, az alatta lévő dolgok nem. A Goblin Gold Coinok beváltását az event ideje alatt hétvégente MM-Hash és MM-Troy végzi majd el az alábbi lista szerint:

decbevaltkism.png

2k.PNG

Az event idejére Lorencia kocsmába Lumen NPC kínálatába bekerül a Santa Village Invitation, a Snowman transformációs ring és a Christmas Girl transformációs ring is.         

A transzformációs ringek az alap bónuszaikon kívül 5% jeweldropprate esélyt adnak felhasználóiknak használatuk ideje alatt minden mapon!

A Santa Village Invitation segítségével eljuthattok Santa Villagebe ahol a kezdők számára hasznos buffok érhetőek el, illetve ez a hely lesz helyszíne minden este egy automatizált dropp eventnek ahol a leggyorsabbak és a legszemfülesebbek az alábbi ajándékokra csaphatnak majd le:

-Silver box (nyitott)

- Gold box (nyitott)

- 10-es pack Jewel of Soul 

- 10-es pack Jewel of Bless

- Box of Kundun +5

- Gaions Order eventbelépő

- Mirror of Dimension

- Talisman of Chaos Assembly

A dropp event kezdési időpontja minden nap 18:15. A dropp event kezdetére a szerver középre kiírással hívja fel a figyelmet. A dropp event ideje 120másodperc amely idő alatt 20 ajándéktárgy landol a földön hogy azt felszedhessétek.

 

3k.PNGA Deres December eseményen belül kerül megrendezésre a RealMU BattleSoccer torna is . A mérközések 12.11.-én szombaton kerülnek majd lejátszásra és az első 3 helyezett csapat értékes díjazásban részesül majd. A RealMU BattleSoccer torna menetéről, szabályairól és a nevezésről a Tudásár Szezonális eventek rész alatt megtalálható RealMU BattleSoccer torna leírásban találhattok meg majd minden szükséges részletet.

 

4k.PNGAz event teljes ideje alatt 25%-al emelt Jewel of Soul és 25% emelt Jewel of Bless dropp lesz érvényben minden mapon. Emellett a szerveren az alap exphez képest +50% exp lesz érvényben resetszámtól függetlenül, továbbá minden szerveren +25%-al több Goblin Pont jár majd az online töltött idő után!      

 

5k.PNG

Az event TELJES ideje alatt minden Vasárnapi Gaion's Order event az eddigiekhez képest +1 endrewardot generál majd le győzelem esetén. 

 

6k.PNGDecember hónapban a FireFlame Ghostok zsebei nem a szokásos droppot tartalmazzák majd. A FireFlame Ghostok a legyőzésük után 5db droppot hagynak maguk után legyőzőiknek az alábbiakból véletlenszerűen:

Jewel of Bless

Jewel of Soul

Golden Cherry Blossom Branch

 

7k.PNG

gfac.PNG

Az event ideje alatt 3 kategóriában is juthattok extra jutalomhoz a Facebook nyereményjátékunkban!

1. Az event ideje alatt jelöld meg az event post alatt Facebookon legalább egy olyan ismerősödet akivel szívesen játszanál a szerveren .

2. Oszd meg az event ideje alatt az event post bejegyzést Facebookon

3. Hajtsd végre Te a legtöbb ismerős megjelölését a post alatt.

Az első két kategória nyertesesei (1-1fő) sorsolás útján kerülnek majd ki, mig a 3. kategória nyertese értelem szerűen a legtöbb jelölést végrehajtó játékos lesz . Mindhárom kategória nyertesének jutalma 1db Jewel Póker box ( lásd a vonatkozó leírást) és 3db Talisman of Chaos Assembly lesz!

 

 

8k.PNG

Az event TELJES ideje alatt Doppelganger event droppja cserélődik majd. Sikeres event esetén az eddigi dropp helyett az event endrewardként 1db 400-as szintkövetelményű (lila) excellent szett elemet generál le véletlenszerűen 0-3 sockettel , 1-2 excellent opcióval.

9k.PNG

December 18.-án (szombat) 19:00-tól Admin kereső event kerül megrendezésre a NonPvP (2-es) szerveren 5 helyszínen. A szerencsés nyertesek jutalma 1db Jewel Póker box ( lásd a kapcsolódó leírásban) lesz .

 

10k.PNG

Az event ideje alatt az alábbi támogatói csomagok után plusz ajándékok járnak:

Hero csomag esetén : 1db Jewel Póker box (lásd a kapcsolódó leírásban) + 3db Silver box ( nyitott)

Legend csomag esetén : 2db Jewel Póker box (lásd a kapcsolódó leírásban) + 3db Silver box (nyitott) + 3db Gold box ( nyitott)

Champion csomag esetén : 3db Jewel Póker box (lásd a kapcsolódó leírásban) + 5db Silver box ( nyitott)  + 5db Gold box ( nyitott)

A plusz ajándékok igénylését a Facebook oldalnak küldött üzenetben tudjátok megtenni ! 

 

 

 

 

Az eventhez sok sikert és jó szórakozást kívánunk!

 

 

                                             

Címkék: szezon