RealMu Battle Soccer torna

               II. RealMU Battle Soccer torna.

 

foci.jpg

 

December 11-én megrendezésre kerül a II. RealMU battle Soccer torna a szerveren!

�A szabályok:
A Kupán való részvételhez klán aktivitásra lesz szükség. Érdemes erre a célra új, kisebb klánokat létre hozni!
A regisztrációt az alábbi módon tudjátok elvégezni:
A Facebook oldalnak üzenet formájában jelezzétek a nevezni kívánt klán nevét, illetve az 4fő játékos nevét akik a csapatot alkotják. Természetesen a meccsek indításához klánvezéri jelenlétre szükség van, így minden regisztrálni kívánt partynak a klánvezér kell legyen majd a vezetője. Nevezési létszám 4fő!!!
Természetesen nincs "multicsapatozás" 1 fő egy csapatban vehet részt játékosként, melyet a nevezések lezárása után, IP és HWID alapon is ellenőrizni fogok. Amennyiben valaki ezzel trükközni próbál az egész csapatát kizárja a Kupából! Amennyiben egy internetkapcsolatot használó családtagok közül többen is jelentkeznek a Kupára ezt a nevezésben FEL KELL TÜNTETNI (pl.: Focista1 karakter és Focista2 karakter családtagok vagyunk egy netkapcsolattal, ő Ballábasok klánnal én a Jobblábasok klánnal jelentkeztünk a versenyre)!
���Nevezési határidő: 12.08. 18:00 ( ezután az időpont után már nem tudok új nevezést fogadni )���
Kupa menetrend kihirdetése: 12.09. 18:00-ig
Minden mérkőzés 10percig vagy az elsőnek 100 pontot (5 gól) elérésig tart majd. Amennyiben a 10 perc utáni lefújás lép életbe a mérkőzés pillanatnyi állása alapján kerül ki az eredmény.
A nevezett csapatok össze sorsolása után, a Kupa meccseinek menetrendjét a Facebook oldalon közzé fogom tenni pontos időrendhez igazitva. A meghirdetett meccsekről a részt vevő csapatoknak maximum 5 perc késés engedélyezett, amennyiben ez után sem áll fel a csapatuk minimum 3 emberrel úgy hogy az egyikük a klánvezér 5-0ás vereség kerül elkönyvelésre eredményképp számukra. (A meccsek lejátszásának idejét a délutáni/kora esti órákra tervezem majd időzíteni)
���Az event, hogy igazán élvezhető legyen, és a taktikáról és ügyességről szóljon nonpvp formában zajlik majd, emiatt a mérközések megrendezésére a 2-es (nonpvp) alszerveren kerül sor.
Megkötés hogy a nevezni kivánó csapatok tagjai maximum 3rr 400lvl karakterek lehetnek, melyet a mérkőzések előtt ellenőrizni fogok. További megkötés hogy a csapatokban nem lehet 2 azonos kaszt, mind a 4 csapattag más más kaszt kell legyen . Példa : ELF MG BK DL.
Mountok használata ( Uni/Fenrir/ Dinorant) nem engedélyezett az esemény ideje alatt.
Szettekre, wingekre ékszerekre nincs megkötés. 
Amennyiben valamelyik klán vezére elhagyja a játékteret bármilyen okból úgy a mérkőzés megszakad és az állástól függetlenül 0-5-ös vereség kerül elkönyvelésre a csapatának. ���
A bajnokság pontozásos ( győzelem : 3, döntetlen : 1, vereség: 0)
rendben fog lezajlani.
❗️A Kupából azonnali kizárás jár a meccseken való nem sportszerű viselkedésért ( káromkodás , inzultálás stb. stb. stb)❗️
�A díjazásról:
� Az első helyezett csapat a Kupa győztese az alábbi jutalmakban részesül:
- 1db WingBag (random lvl4 winget tartalmaz)
- 5db Jewel of Excellent 
- 20db Talisman of Chaos Assembly (4x5)
- 120db Jewel of Bless (4x30)
- 120 db Jewel of soul (4x30)
� A Kupa második helyezettje az alábbi jutalmakban részesül: 
- 5db Garuda Flame
- 4db Jewel of Excellent 
- 12db Talisman of Chaos Assembly (4x3)
- 120db Jewel of Bless (4x30)
- 120 db Jewel of soul (4x30)
�A Kupa harmadik helyezettje az alábbi jutalmakban részesül: 
- 3db Garuda Flame 
- 3db Jewel of Excellent 
- 12db Talisman of Chaos Assembly (4x5)
- 120db Jewel of Bless (4x30)
- 120db Jewel of soul (4x30)
A nyereményeket minden esetben a klánok/csapatok vezetőinek adom majd át, amit ő fog szétosztani a tagok között a velük megbeszélt arányban!
A felkészüléshez jó szórakozást, a Kupán való szerepléshez pedig mindenkinek sok sikert kívánok! 
Címkék: szezon