RealMU Valentin event

Valentin napja Februárban a szerelmesek ünnepe. Mi más is illene jobban az event időszakában a szerverbe mint, szívek, csokisdobozok és virágok? 

 

❤️RealMU Valentin event❤️

02.04. 18:00 - 02.28. 23:00-ig

 

 

valentin.png

 

❤️ Az event ideje alatt Atlans( 1-2-3) és Dungeon (1-2-3) mapokon lehetőség nyílik Red Chocolate box begyűjtésére minden legyőzött szörny után. A Red Chocolate box a földre hajítása után véletlenszerüen 0-3db 2-es stack Heart-et generál le. Az event ideje alatt összegyűjtött Heartek pedig beválthatóak lesznek az alábbi beváltási lista szerint:

valbev.png

Természetesen a beváltás során a leadott Heart-ek egy ajándékra vonatkoznak. A gyüjthető Heart 10-esével stackelhető event tárgy , nem össze keverendő a játékban lévő Heart of Love-al mert az nem kerül elfogadásra a beváltás során. 

 

❤️❤️ Azért hogy senkinek se kelljen üres kézzel meglátogatni Valentinját az event ideje alatt Aida 1-2 mapokon bármely legyőzött szörny esélyt hordoz a Golden Cherry Blossom Branch droppjára, amely 255-s stackenként továbbra is Noriában cserélhető be Dark Angel tárgyakra.

 

 

❤️❤️❤️ Az event ideje alatt Imperial Guardian event (Gaion's Order) vasárnapi fő eventjének endrewardjai közé bekerül a Magical Ring , és a megszokottól eltérően +1 bónusz dropp generálódik majd le győzelem esetén.

 

❤️❤️❤️❤️Az event ideje alatt hogy erősítsük a harcosok jelenlétét Balgass földjén és ezzel demonstráljuk a kontinens erejét értékes jutalom válik szerezhetővé. Balgass Barracks területén a Flame of Condorral azonos dropparánnyal bármelyik legyőzött szörny esélyt hordoz Old Jewelry Chase ejtésére. Az Old Jewelry Case a földre hajítása után 1db 400-as szintkövetelményű lila excellent itemet ( 1-3 exc opció 0-3 socket véletlenszerű luckkal) generál le . Mivel Balgass Barrack PvP terület az event ezen része csak a legkitartóbb harcosok számára javasolt .

 

❤️❤️❤️❤️❤️ Facebook nyereményjáték is lesz természetesen Február hónapban is. Az event ideje alatt az eventhez kapcsolódó Facebook postot megosztók közül 3fő sorsolás útján 1000-1000-1000 Kredittel gazdagodhat majd.

 

❤️❤️❤️❤️❤️❤️Az event ideje alatt a támogatói csomagok után extra ajándék jár támogatóinknak.

Hero támogatói csomag esetén : ❤️1db Old Jewelry Case+1db Jewel Póker box❤️

Legend támogatói csomag esetén: ❤️2db Old Jewelry Case+2db Jewel Póker box❤️

Champion támogatói csomag esetén : ❤️3db Old Jewelry Case+3db Jewel Póker box❤️

 

Az eventhez mindenkinek sok sikert és jó szórakozást kívánunk!

Címkék: szezon