RealMU Majális

majalis.jpg

Május első napja a munka ünnepe, hagyományok szerint ez hosszú idő óta a szórakozás, jókedv és közös kikapcsolódás napja sokaknak. Itt a RealMu szerverén igyekszünk gondoskodni arról hogy a szertelen szórakozás ne csak egy napja legyen a Májusnak sem, hanem egy egész hónapos sok lehetőséget rejtő eventsorozatot készítettünk a játékosaink számára .

 

1.

Az event ideje alatt resetszámtól függetlenül +100% exp lesz érvényben minden szerver minden mapján hogy ezzel is elősegítsük az újonnan érkezők és a visszatérők felzárkózását az élmezőnyhöz hogy mihamarabb lehessenek értékes csapattársaitak vagy érdemi ellenfeleitek.

2.

Az event teljes ideje alatt lehetőség nyílik kedvelt és hasznos dolgok field farmmal való megszerzésére az alábbi formában:

-Chaos Card ( mini, common, gold ,rare) : Aréna bármelyik legyőzött mob droppja lehet közepesen magas eséllyel.

-Silver box (nyitott): Atlans 1-2-3 mapon bármelyik legyőzött mob véletlenszerű droppja lehet közepes eséllyel.

-Gold box (nyitott) : Tarkan 1-2 mapon bármelyik legyőzött mob véletlenszerű droppja lehet közepes eséllyel.

-Talisman Of Luck (1%-os melyből egy kombinációba maximum 10db tehető, és csak a tárgyak illetve wingek szintjének emelésekor használatos!) Vulcanus mapon bármelyik legyőzött mob véletlenszerű droppja lehet közepes eséllyel.

- Talisman of Chaos Assembly Balgass Barrack's mapon bármelyik legyőzött mob véletlenszerű droppja lehet kis eséllyel. Balgass Barrack's PvP terület így az event ezen részét csak a legkitartóbb és bátrabb játékosok számára ajánljuk. 

3.

Az event ideje alatt az alábbi droppcserék és droppbővítések kerülnek végrahajtásra:

-Gem of Secret: A már megszokott és ismert dropplehetőségek mellé bekerül az event idejére 30as pakk Jewel of Bless, 30as pakk Jewel of Soul és a 30as pakk Jewel of Harmony is. 

-Doppelganger event: Az event sikeres teljesítését követően 95%eséllyel 2db Old Jewelry box (A box a földre hajítása után 1db 400as szintkövetelményű lila excellent itemet generál le véletlenszerűen) az eddig megszokot dropp helyetti jutalom 5%eséllyel pedig zen vagy nodropp lehetősége lép életbe.

4.

Facebook nyereményjáték:

Az event idején az event postja alatt Facebookon jelöld meg 3 ismerősödet akit vársz vagy vissza vársz a szerverre játékostársnak és legyél a 3 szerencsés egyike akik az event lezárása utáni sorsoláson után 5000 kredittel gazdagonak majd!

 

5.

Az event ideje alatt az alábbi támogató csomagok után extra ajándékok kerülnek átadásra támogatóink részére:

HERO csomag esetén: 5db Mirror of Dimension

LEGEND csomag esetén: 5db Mirror of Dimension+3db Old Jewelry Box

CHAMPION csomag esetén: 10db Mirror of Dimension+ 5db Old Jewelry Box

 

Az eventhez mindenkinek sok sikert és jó szórakozást kívánunk! 

Címkék: szezon