Gens küldetések

A GENS KÜLDETÉSEK FELFÜGGESZTÉSRE KERÜLTEK!!!

 

A Vanert és Duprian családok viharos múltja megosztja a kontinens harcosait, ki Vanert Reichtet ki pedig Duprian Winstont ismeri el mint MU földjének lordját. A rivalizálás egyre nagyobb méreteket öltött az elmúlt időkben, és emellé társul Kundun állandó fenyegetése mely a szörnyvilág legádázabb és legválogatottabb teremtményeiből válogat. Ezeknek a teremtményeknek a megállítása a viszály ellenére mindkét családnak közös feladata, amiért a családi titkárok bőkezű jutalmakat osztanak harcosaiknak...

 

Mindkét gens tagjai számára jelenleg 5-5 elérhető küldetés érhető el a gens titkároknál Lorencia szökőkútja mellett,

A küldetések nehézsége a szintekhez és resetszámokhoz igazított, a jutalmak pedig a nehézségi szinthez. A küldetések korlátlan számban bármikor ismételhetőek.

Az első küldetés Devias havasaiba szólítja a harcosokat ahol 50db Worm elpusztítása a feladat, cserébe 5db Heart of Love-ért ami hasznos támogatást nyújthat az öltözésben és a fegyverkezésben kis reseten.

Második küldetés gyanánt Dungeon területén kell felderítői feladatokat ellátni és az ott tanyázó Dark Knightokból 50et kardélre hányni. Eme harc jutalma a titkárnál 1db Jewel of Bless.

A harmadik próbatétel helye Karutan sivatagja, ahol megszaporodtak az ízeltlábúak és sok kellemetlenséget okoznak az arra járó harcosaiknak. 50db leölt Bone Scorpion vérdija 1db Jewel of Soul ebben a küldetésben.

A negyedik küldetés Icarusba mutat ahol ismeretlen fantom szörnyek vertek tanyát a Főnix közelében. 50db Phantom Knight legyőzése után a gensünk titkára egy Sealed Silver Box-ot ad jutalmul.

Az utolsó elérhető küldetésben Swamp of Calmness mocsarában kell felvenni a harcot az azt megszálló lángban álló Blaze Napinokkal. 50db Blaze Napin legyőzése után titkárunk 1db Silver Key-t bocsájt rendelkezésünkre.

A gens küldetések partyban is végrehajthatóak, és a leölt szörnyek után a party minden tagjának jár a jutalom!

 

screen_08_03-18-05_-0029.jpg 

Címkék: leirasok